1кг брашно + 200гр Top Bake SBM + 80гр мазнина(олио или
маргарин) + 40гр пресована мая + 530-555мл вода. За да
получите вкуса на оригиналната белгийска вафла добавете
към тестото перлена захар Carrare C35. Това е
нехигроскопична захар на кристали с размери 4-6,3мм,
която при изпичане остава цяла в тестото и придава карамелен
вкус и хрупкава структура на гофретата. Към тестото може да
добавите обикновен ванилин на прах или
натурален аромат Ванилия Bоurbon(Бурбон).
Може да се консумира с пресни плодове, течен шоколад,
плодови пълнежи, кленов сироп.
От Алимко Bon Appetit!
...да рецептата е добра, ..класическа!
ОтговорИзтриванеЗдравейте, бихте ли ми казали мога ли да закупя от Вас перлена захар Carrare C35 от рецептата? Благодаря ��
ОтговорИзтриване